2012. március 1., csütörtök

Keresd magad degeszre webiroda bemutatása

Ebben a bejegyzésben a Keresd magad degeszre webiroda főbb jellemzőiről szeretnék szólni. A KMD webiroda egyszerre több célt szolgál. Egyrészt nagyon fontos statisztikákat mutat a hálózatunk nagyságáról, mélységéről. Ez a legfontosabb, hogy mindig tisztában legyünk vele, hány ember is tartozik alánk. Hálózatunkat 6 mélységig mutatja, az egyes taguk mellett azok regisztráltjainak számát láthatjuk és hogy milyen mély az adott tag KMD hálózata.

Keresd magad degeszre webiroda mért kattintásai
Online marketing esetén mindig fontos, honnan származnak a kattintásaink. Ezt mutatja a webirodában egy külön keret, ahol láthatjuk, az elmúlt 14 napban melyik linkről hányan jöttek regisztrációs felületünkre. Láthatjuk ez milyen arányt képvisel az össz látogatószámon belül, így nagyon könnyen látható, hol érdemes jobban hírdetnünk a KMD-t, hova helyezzük ki alinkjeinket.

Szintén fontos információ az elmúlt 14 nap kattintásainak száma, regisztráltjainak száma illetve a leiratkozók szám.

Keresd magad degeszre webiroda tudásbázisa
Fontos szekció a tudásbázis, ahol a legalapvetőbb kérdésekre adott válaszokat lvashatjuk. Olyan ez, mit egy rövid Gy.I.K. tulajdonképpen, és ennek alapos átolvasása bizony sok felesleges kérdést megspórolna sokaknak. Olyan témák között olvasgathatunk, mint az Általános kérdések a KMD-ről, a Webiroda használata, külföldi KMD oldalak beindulása, stb.

KMD Partnerprogramok anyagai
Szót kell ejtenünk az egyes KMD partnerprogramokkal kapcsolatos anyagokról. Ezek egy része videó, ami az adott partnerprogram működését magyarázza el. Mégis most inkábbegy kalkulátorról beszélnék ami a február 16-án induló partnerprogramhoz kapcsolódik és segít kiszámolni, megsaccolni mennyi jövedelmünk lehet, adott feltételek mellett.

Nézzünk pár példát. Ha csak nagyonkevés, mondjuk 5 basic tagunk van a partnerprgramban (Itt most nem a KMD-ről van tehát szó!!), tegyük fel, hogy nincs prémium tagunk, mi magunk pedig a legalacsonyabb szinten vagyunk (affiliate) akkor is egyszeri 27 000 ft felett van a jövedelmünk, és emellett havi szinten 980 ft-ot kapunk,ami nem túl sok,de azért mégis csak valami kis rendszeres plusz.

Nézzünk egy újabb példát. Legyünk mondjuk még mndig a legalacsonyabb affiliate szinten. Mondjuk hogy most is basic csomagban vagyunk, de most kettővel több, 7 db basic tagunk van. A várható,megsacolt jövedelmünkként a kalkulátor egyszeri kb. 38 000 ft bevételt és 1317 ft rendszeres havi bevételt mutat.

Harmadik példánk legyen a következő: 10 basic tag, minden további változatlan. Eredmény: 54 000 ft-nál egy kicsivel több egyszeri és kb 1900 ft rendszeres havi jövedelem.

Most pedig eresszük el a fantáziánkat, és legyünk bátrabbak. Legyen 25 basicünk. Eredmény: 136 000 egyszeri, 4898 rendszeres havi jövedelem. utolsó példánkban legyen 50 basic tagunk, többi feltétel változatlan. Ekkor 272 000 ft egyszeri jövedelmet látunk akalkulátorban, és 9700 ft havi jövedelmet.

És ugye ekkor még csak a basic tagjainkról beszéltünk...

Keresd magad degeszre chat
Online chaten különböző szobákban társaloghatunk KMD tagokkal. Itt agyon hasznos információkat lehet megtudni. Én például itt tudtammeg, hogy jelenleg 16 mélységű a KMD hálózat, azt is itt tudtam meg mi van akkor, ha nemregisztrálunk az adott partnerprogramba, de nagyon fontos számokat osztottak meg velem páran azzal kapcsolatban, mennyi idő alatt mekkora hálózatot tudta összehozni, és ahálózathoz képest mennyi direkt tagjuk van.

A KMD webiroda eseménynaptárát böngészve pedig annyit súgnék mindenkinek, hogy ne nagyon tegyen programot március 24-ére... ;-)
Real Time Analytics